NOVEMBRE 2014 CALENDARI MES

NOVEMBRE 2014 CALENDARI SCRABBLE EN CATALÀ

3 novembre 2014

Que tenen en comú aquest mes, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Arenys de Mar, Barcelona, Eivissa, Sant Andreu de Palomar i tantes, tantes altres localitats i municipis dels Països Catalans …?
SI, SI, ho heu endevinat l’Scrabble.
La FISC, els seus Clubs i grups de joc i la seva junta fidels als principis de la seva fundació treballen perquè el joc de l’Scrabble serveixi de vehicle de transmissió d’una manera lúdica i divertida amb els valors de la comunicació de la la llengua catalana … Fires, Biblioteques, Festes Majors, Escoles, Ateneus, … i cada vegada hi hagi mes punts per a la seva pràctica.
Aquest mes no tens excuses o SI o SI, acosta’t a qualsevol dels esdeveniments que tindran lloc al llarg i ample de la geografia catalana.
www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.com www.catamots.com
#scrabblecat #escrabblecat
https://www.facebook.com/pages/FISC-Federació-Internacional-de-Scrabble-en-Català/185841871481540?sk=events

NOVEMBRE 2014 CALENDARI MES

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.