BUSTIA BIBLIOANAGRAMA 2014

Biblioanagrama – la Final!

15 octubre 2014

Biblioanagrama – la Final!

VIDEO             http://youtu.be/YoXPWm1YvRo

Cartell_Biblioan

Durant el mes de setembre, el Club de Scrabble L’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat, amb la col·laboració de la biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat han organitzat el concurs infantil Biblioanagrama, que ha consistit en trobar quatre anagrames successius.

El proper dissabte, 4 d’octubre, es proposarà el cinquè i darrer anagrama, dedicat al veterà heroi de còmics, Tintín. Tots els nens que hagin encertat almenys una solució (VIATGES, BESSONS, VINYETES, TERRIER i … dissabte es veurà l’últim), tenen ara l’oportunitat de participar en un sorteig amb un premi delejat: un joc de Scrabble! El sorteig es farà després d’una partida duplicada sorpresa, en honor al mateix Tintín, que tindrà lloc a la una de la tarda, a laBiblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat.

Imprimir

Etiquetes: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.